Dr. Zoltán Krisztina
fogszabályozó szakorvos

https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2021/09/Kriszti-640x609.png

A day without a smile is a day wasted! (Charley Chaplin)

Egy mosoly nélküli nap elvesztegetett idő! 🙂

Ezen mottó alapján számomra igazán fontos, hogy a kis és nagy pácienseimnek egyaránt szép és egészséges mosolyt tudjak adni!

Ezért elsősorban az archarmónián és a rágóízület egészségén alapuló biológiai módszerekkel dolgozom. Sok pácienst sikerült megszabadítanom a mindennapokat megkeserítő állkapocs ízületi fájdalmaktól is speciális fogszabályozó módszerekkel. Mert például, ha rossz a harapása, az bizony okozhat állkapocs ízületi fájdalmakat, alvás problémákat, emésztési panaszokat is! Ugyanígy visszafelé, a tartás problémák, rossz szokások (cumizás, ujjszopás), rendellenes nyelés is okoznak fogazati eltéréseket!

Gyermekek esetén a legfontosabb ezen problémák kialakulásának megelőzése!

Nagyon szeretek gyerekekkel dolgozni és rendkívül fontosnak tartom náluk a prevenciós módszereket, annak érdekében, hogy egészséges, szép arcuk és fogazatuk fejlődjön. Így már fiatal korban elkezdhető a rossz szokásokról való leszoktatás, logopédia, funkciós torna és megelőző fogszabályozó kezelések.

Hiszek abban, hogy lágy, szelíd módszerekkel és megfelelő funkció kialakításával már fiatal korban eredményesek lehetünk. Hiszen nem csak a fogak problémáival kell foglalkoznunk, hanem az embert egy komplett egészként tekinteni.

Ezen elvek alapján pozitív szemléletemmel és szakmai felkészültségemmel segítek a pácienseimnek a megfelelő fogszabályozós módszer kiválasztásában és így egyénre szabott kezelések kivitelezésében

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ

2003-ban szereztem Fogorvosi Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Szakán, ezt követően a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán 2005-ben sikeres Fog és Szájbetegségek Szakorvosa szakvizsgát tettem. Ezután a kalandvágyam és szakmai kíváncsiságom az Egyesült Királyságba vezetett ahol 5 éven át dolgoztam . Sok érdekes tapasztalatot szeretem, de az ottani élet nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, így hazatértem. Ekkor folytattam fogszabályozós tanulmányaimat és gyakorlati képzésemet egy neves budapesti magánrendelőben, ahol a legújabb, legkorszerűbb fogszabályozási technikákat tanultam meg. 2011-ben Fogszabályozós Szakvizsgámat megszerezve nagy lelkesedéssel vágtam bele a fogszabályozásba és nagy örömmel csinálom azóta is.

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, az új technikák elsajátítását. Ezért szakmámon belül rendszeresen képzem magam hazai és külföldi kongresszusokon egyaránt!

Sokat tanultam az állkapocs ízületi panaszok diagnosztikájáról és kezeléséről is, melyet azóta sok esetben sikeresen alkalmazok a pácienseimen.

Igyekszem az embert holisztikus szemléletben egésznek tekinteni, így nem csak fogakat szabályozni a hivatásom, hanem ezzel az ember egész-ség -ét szolgálni! Ezért 2016-ban Természetgyógyász vizsgát tettem és azóta Fitoterapeuta (gyógynövény terápia) képesítést is szereztem.

Fogszabályozás során együtt dolgozom logopédusokkal, gyógytornászokkal és manuál terapeutákkal, ezzel is a teljes test gyógyulását szolgálva!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2021/08/elerhetoseg-kep-kriszti.jpg

Elérhetőség

Dunaharaszti, Némedi út 17/a.
+36 30 853 9804
info@sweetdent.hu
Budapest, 16. kerület Rákosi út 91.
+36 1 402 1195, +36 1 605 3177, +36 30 987 0807
drzoltankrisztina@sweetdent.hu
https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2021/10/denticare-logo-inv.png

We are a friendly team of dentists, hygienists and receptionists who work together to ensure that you receive the best treatment you require.

24/7 Emergency phone
About DentiCare
Our Awards
https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2020/01/img-award.png

Best Patient Care 2019
Best Practice & Best Team 2018
Best Team & Practice 2017

Working Hours
bt_bb_section_top_section_coverage_image
Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/drzoltankrisztina.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46