Láthatatlan - NUVOLA

Ez a készülék egy számítógéppel modellezett, és egy speciális 3D nyomtatási technológia segítségével előre elkészített átlátszó műanyag sínek sorozata, amelyek pontosan illeszkednek a fogsorra. Minden egyes darabon apró módosítások vannak az előzőhöz képest. Ezek a módosítások mozgatják a fogakat a megfelelő helyre és irányba.

A tervezés után egy szoftver segítségével meg tudom mutatni, hogy honnan hová jutunk el a kezelés során, így a páciens, már a kezelés megkezdése előtt láthatja milyen lesz a végeredmény!

A síneket a nap 20-22 órájában hordani kell, kivéve az étkezés és fogmosás idejét. Mivel a módosítások igen aprók, ezért a kezelés során jellemzően nincs fájdalom. A készülék azonnal megszokható, és rendkívül esztétikus, hiszen az átlátszó műanyag gyakorlatilag láthatatlanná teszi a néző számára. Szépüljön úgy a mosolya, hogy mások csak a pozitív változást látják, a fogszabályzót nem!

Ez egy felnőtteknél bármely életkorban alkalmazható kezelés!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Láthatatlan fogszabályozás- NUVOLA

https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2021/10/nuvola-lathatatlan-640x480-1.jpg

Ez az eljárás diszkrét, teljesen észrevehetetlen a kezelés során! Egyáltalán nem befolyásolja a mindennapi életét, legyen szó kommunikációról, munkáról, kikapcsolódásról! A fogszabályzó sínek olyan esztétikus megoldást nyújtanak, mely mások számára teljesen észrevétlen, így még magabiztosabban érezheti magát a fogszabályozó kezelése teljes hossza alatt! Mint ahogy az élet más területein is a digitális technikák a fogszabályozásban is egyre nagyobb teret hódítanak! Ennek köszönhetően egyre bonyolultabb esetek is megoldhatók láthatatlan fogszabályozóval!

Tervezett mosoly…

Az új innovációnak köszönhetően a precíziós 3D tervezés során, megtervezzük a szükséges fogmozgatásokat. Így előre pontosan tervezhető a kezelés ideje és eredménye! A tervező szoftver segítségével a páciens is láthatja milyen lesz a fogszabályozás végeredménye! Már a kezelés előtt látja milyen lesz a mosolya a kezelés végén!

Ezután egy 3D nyomtatási technikával elkészítik a fogakra maximális pontossággal illeszkedő, láthatatlan síneket, ami kényelmes, viselése nem jár fájdalommal, nem befolyásolja az étrendet és a komfortérzést. Minden egyes darabon apró módosítások vannak az előzőhöz képest. Ezek a módosítások mozgatják a fogakat a megfelelő helyre és irányba. Ezek a sínek akkor fejtik ki a megfelelő hatást, ha napi 20-22 órát viseli őket. Gyakorlatilag az étkezések és a fogmosás kivételével egész nap és éjjel!

A sínek az egész kezelés alatt áttetszőek maradnak, nem színeződnek el, nem kopnak meg!

Tisztításuk nagyon gyors és egyszerű és mivel kivehető a fogmosást sem bonyolítja, úgy, mint egy hagyományos fogszabályozó készülék.

Légy Büszke a Mosolyodra!

https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2020/01/home-service-3.png

Gyermek kezelések

A kis pácienseknél fontos, hogy ne féljenek a fogorvostól így játékos módszerekkel a lehető legkíméletesebb módon vezetjük be őket a fogászattal való ismerkedésbe!

https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2020/01/home-service-1.png

Felnőtt kezelések

Ma már a fogszabályozás bármely életkorban elkezdhető. Erre több módszerrel is lehetőség van a hagyományos ragasztott fogszabályzótól a láthatatlan kivehető készülékekig. Megtaláljuk az Önnek megfelelőt!

https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2021/10/lathatatlan-fogszabalyozas-kiskep.png

Állkapocs ízületi problémák

Az állkapocs ízületi panaszok (fájdalom, kattogás stb) 90 %-ban rossz harapás miatt alakulnak ki. Ez lehet egy aszimmetrikus felső fogív miatt, de akár egy ferdén kinőtt fog miatt is.

https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2021/10/kiveheto-fogszabalyozas-kiskep.jpg

Láthatatlan fogszabályzás

Ez a készülék egy számítógéppel modellezett, és egy speciális 3D nyomtatási technológia segítségével előre elkészített átlátszó műanyag sínek sorozata, amelyek pontosan illeszkednek a fogsorra.

https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2021/10/denticare-logo-inv.png

We are a friendly team of dentists, hygienists and receptionists who work together to ensure that you receive the best treatment you require.

24/7 Emergency phone
About DentiCare
Our Awards
https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2020/01/img-award.png

Best Patient Care 2019
Best Practice & Best Team 2018
Best Team & Practice 2017

Working Hours
bt_bb_section_top_section_coverage_image