Egyéb kategóriaTanácsok trainert viselő gyermekeknek

VISELÉS

A trainer az első 1-2 hónapban csak napközben kell viselni, napi 1-2 órán át. Eközben figyelni kell arra, hogy az ajkak zárt állapotban legyenek és a nyelv a szájpadláson legyen!

A trainert RÁGNI / RÁGCSÁLNI TILOS! Viselés közben nem kell a fogakat összeszorítani, elég lazán ráharapni a szilikon trainerre!

1-2 hónap napközbeni viselés után lehet elkezdeni éjszaka is hordani! Emellett a napközbeni kb. 1 órás viselés is maradjon meg!

TISZTITÁS

Naponta 1x egy kézi fogkefével a fogszabályozó minden felszínét meg kell sikálni, majd langyos vízzel leöblíteni. 

Hetente 1x szükséges beáztatni tisztító oldatba erre drogériákban kaphatók fogszabályozó tisztító tabletták (ennek alternatívája lehet a fogsor tisztító tabletta), amit langyos vízben feloldva használjon. Ebben az oldatban 1-2 órát áztassa a fogszabályzót!

https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2021/10/denticare-logo-inv.png

We are a friendly team of dentists, hygienists and receptionists who work together to ensure that you receive the best treatment you require.

24/7 Emergency phone
About DentiCare
Our Awards
https://drzoltankrisztina.hu/wp-content/uploads/2020/01/img-award.png

Best Patient Care 2019
Best Practice & Best Team 2018
Best Team & Practice 2017

Working Hours
bt_bb_section_top_section_coverage_image
Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/drzoltankrisztina.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46